Disclaimer

disclaimer

Wij als website hosten of beheren geen add-ons. Wij bieden geen links voor een gestreamde inhoud. Wij verkopen of distribueren geen producten of diensten. Wij zijn een non-profit (hobby-) website die informatie op één plaats aanbiedt die gewoon op internet beschikbaar is via bedrijven, websites of ontwikkelaars.

Eventuele add-ons die u kiest toe te voegen zijn naar eigen goeddunken. Informatie die wij op de add-ons verstrekken is gratis beschikbaar op internet en van de add-on ontwikkelaars zelf. Wij bieden geen ondersteuning voor een van de add-ons, aangezien ze niet tot ons behoren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor inhoud die u op uw apparaat hebt gekozen.

Verder hosten of uploaden we geen video’s, muziek, films, mediabestanden, livestreams (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp). HoewerktKodi is niet verantwoordelijk voor de juistheid, naleving, auteursrechten, wettigheid, fatsoenlijkheid of enig ander aspect van de inhoud van uw apparaat. Als u wettelijke problemen hebt, kunt u contact opnemen met de betreffende mediabestanden van de betreffende websites.
We hebben geen controle over de links op een site waar we een link naar kunnen maken (zoals repositories). Als u enige vorm van inbreuken ziet, kunt u onmiddellijk contact opnemen met passende media-bestandseigenaren van de betreffende websites.

Deze website dient alleen ter informatie te worden gebruikt. Eventuele inhoud die u zelf wilt gebruiken is op eigen risico. Eventuele wijzigingen die u aan uw apparaten of Kodi wilt doen is op eigen risico HoewerktKodi kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of dergelijke die voortvloeit uit het gebruik van de genoemde inhoud. Geen ondersteuning wordt door ons aangeboden voor een van de bovenstaande.

Kodi is een geregistreerd handelsmerk van de XBMC Foundation. Wij zijn niet verbonden met of op een andere manier verbonden met Kodi, Team Kodi, of de XBMC Foundation.
Als u problemen heeft met Kodi als bron, kunt u contact opnemen via hun website.

Houd er rekening mee dat alle aangeboden add-ons zijn toegevoegd en add-ons zijn van derden en dus niet worden ondersteund door het team van Kodi.tv. Gelieve dit niet te bespreken in hun officiële kanalen.