COPYCAT ACTIEF | PLAGIAAT

*** COPYCAT ACTIEF | COPYCAT ACTIEF ***  *** PLAGIAAT | PLAGIAAT ***
 
Beste bezoeker van deze website,
 
Wij hebben onlangs ontdekt dat het goede werk van onze websites Hoewerktkodi.nl en Howtokodi.eu nu ook zijn keerzijde kent; iemand kopieert onze informatie en brengt het alsof het zijn informatie is…
 
Sinds enkele dagen is er een website actief die nagenoeg 100% identiek is aan onze website waar wij al onze liefde in stoppen om jullie als bezoekers van juiste add-on en Kodi informatie te voorzien. Deze informatie, die wij dus uitzoeken en proberen 100% eerlijk naar jullie te communiceren, wordt nu misbruikt en kunnen we spreken van PLAGIAAT!
 
Momenteel zijn we aan het uitzoeken wat voor juridische stappen wij tegen de beheerder van die website kunnen ondernemen om te zorgen dat dit STOPT en de betreffende website offline gaat. Op dit moment vermelden wij niet de site omdat we er niet teveel extra aandacht aan willen schenken.
 
In de tussentijd merkt U als bezoeker er niets van: wij blijven proberen zo betrouwbaar mogelijk informatie voor u te verzamelen, uit te zoeken en/of waarnodig een oplossing aan te dragen.
 
Team HoewerktKodi